Ny familjemedlem!

Nu har vi kommit hem efter vår roadtrip till Västergötland. Vårt första stopp blev på min favorit-lunch-restaurang i Örebro. Lika gott som vanligt och överraskande nyrenoverat!

Redan när vi avnjöt lunchen insåg vi att vi skulle missa den lilla färjan som avgår några gånger om dagen till Brommö, utanför Mariestad. Vi åkte till färjeläget ändå och vid det annars folktomma färjeläget var det turligt nog en snäll man som precis skulle åka över sundet med sin gummibåt. Vi fick åka med till den fina ön där vi hyrde så många cyklar som vi hade kontanter till = 1. Sedan fick jag uppleva Brommö från en pakethållare och bada vid väldigt fina badställen.


Medan Broder var på det årliga traktor-racet (årets händelse säger vissa) så tog vi en kaffe med Far, innan vi på lördagen drog vidare mot Sveriges framsida. Väl där fick jag äntligen gratulera Guldklimpen som blivit storebror till goa lilla Ädelskruttan. Den förstnämnde fick muminklossar från Finland där vi var för några veckor sedan. Den senare fick en muminklänning och en annan exklusiv märkesklänning - hon verkar nämligen vara lite fin i kanten den där lilla. Kanske blir hon lika mycket stekare som Valle. Men vi får väl se...

Vi tog också en sväng in på stan i det fina vädret - trodde vi... tills REGNSKUREN kom...
http://www.expressen.se/gt/klass-1-varning-over-ullevi/

Trots att både Bruce och hela landets Jehovas-anhängare ockuperade hotellen i Götet fann vi oss ett rum i Lerum - för att slippa trängas. Efter en god hotellfrukost for vi på utflykt med föräldrarna och Guldklimpen. Medan Sis, Anty och Ädelskruttan stannade hemma gick vi på upptäcksfärd på Marstrand, vi valde både mer och mindre barnvagnsvänliga stigar... Det var kul!

Vi hann även med att äta fruktsallad med Vbk och Feskarn, i Vbk's nya lägenhet samt shoppa ett gäng byxor innan vi for hem till Uppland igen igår. Nu är vi hemma.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar